Om Thy Isolering

Det er ikke alene en god forretning at isolere. Det er nødvendigt, hvis vi vil give vores børn og børnebørn en chance for et godt liv. Isolering sparer energi, der igen sparer CO2. Udledning af CO2 og andre drivhusgasser er direkte ansvarlige for den globale opvarmning, som lige nu er én af vores allerstørste udfordringer globalt.

Over 26 procent af vores CO2-udledning stammer fra produktionen af varme. Dette er varme, der bl.a. bruges til opvarmning af vores huse. Til opvarmningen bruger vi ofte gas, kul og olie, der alle udleder rigtigt meget CO2, når de afbrændes. Det kan vi lave om på ved at tænke os om. Isolering er én af de måder, vi kan give klimaet en meget tiltrængt håndsrækning.

Men isolering og energioptimering er ikke filantropi. Det er ikke blot godgørenhed. Energioptimering af din bolig sparer dig penge med det samme, den er udført. Samtidigt hæver isolering komforten af din bolig. Det betyder, at vi, når vi isolerer, ikke blot er miljørigtige. Vi sparer penge og får komfort samtidigt.

Vi er Thy Isolering

Når du handler med os, er du sikker på, at vi altid er med ude hos dig, når isoleringen skal foretages. Vi er klar til at svare på alle de spørgsmål, som du evt. må have i forbindelse med arbejdet.

jesper-thy-isolering

Jesper Dahl

tlf.: 40 79 65 40
Mail: jesper@thyisolering.dk

Thy Isolering ApS

Østerbyvej 14
Sennels
7700 Thisted

thy-isolering-bullet