Isover – Førende pioner

1366393779_home_green-52x50Danmarks største passivhusprojekt, Komforthusene, udspringer fra Isovers ønske om hele tiden at udvikle isoleringsmaterialer og skabe fremtidssikret bæredygtigt byggeri. Da Isover i 2007 tog initiativet til dette store projekt med enfamiliehuse i Skibet ved Vejle var det for at sætte dagsordenen for fremtidens byggeri og den energipolitiske debat.

Denne vilje til at være på forkant med udviklingen går igen i Isovers uovertrufne isoleringsprodukter. Vi bruger Isover mineraluldsgranulat til at blæse ind i f.eks. hulmure, hvor produktets vandafvisende egenskaber, gør det et perfekt isoleringsvalg.

Mineraluld er et bæreygtigt isoleringsprodukt, der bliver produceret fra materialer, der findes i overflod i naturen. Isover er er såkaldt glasuld, der bliver produceret fra genbrugsglas og sand. Processen kræver en del energi, men mineraluldsisolering er så effektivt, at den energi der bruges i produktets levetid som produktion, transport, installering, nedtagelse og bortskaffelse stadigvæk bliver betalt over 300 gange tilbage takket være den energi det sparer. Og den energi der ikke bliver brugt er stadigt den mest miljøvenlige – og den billigste.