Enkel handling med store fordele

Isolering og efterisolering er den bedste gave du kan give dit hus, din familie og dig selv. Selve arbejdet er udført på ganske kort tid. Ofte tager en fuld isolering ikke mere end én dag. Så er vi taget afsted igen. Selvfølgeligt rydder vi pænt op efter os, inden vi går. Derefter kan du glæde dig over, at du nu:

  • Sparer energi. F.eks. sparer en isolering på 75 mm af 100 m2 hulmur over 9000 kWh. Det betyder, at dit hus blandt andet er med til at spare udledning af CO2. Den nye isolering hjælper dig med at passe bedre på miljøet.
  • Får højere komfort i hjemmet. Efter isoleringen er det slut med kolde gulve, kolde vægge og træk. Det betyder, at dit hus bliver mere rart om vinteren. Om sommeren kan du forvente, at huset ikke længere oplever så voldsomme temperatursvingninger som tidligere.
  • Har værdisikret din boliginvestering. En efterisolering kan bringe dit hus op i en bedre energiklasse. Det får betydning, hvis du senere beslutter dig for at sælge. Nye købere vil se på, hvor dyrt deres nye hjem er at varme op.
  • Sparer penge. De mange penge du før brugte til opvarmning, kan du jo passende bruge til… Ja, brug dem til præcist, hvad du har lyst til.

paroc-climacell

thy-isolering-bullet